top of page

Tips voor jullie trouwreportage rondom Kasteelhoeve De Grote Hegge en Thorn


Trouw jij in midden Limburg en ben je op zoek naar mooie fotolocaties? Lees dan snel verder! Op zondag 27 oktober vind BELEEF - Trouwen Limburg plaats bij Kasteelhoeve De Grote Hegge. De plek waar Jacqueline van Suja Fotografie regelmatig de eer heeft een bruiloft te fotograferen. Het is elke keer weer een feestje om daar te zijn! Jacqueline neemt je in dit blogartikel mee naar het witte stadje Thorn.


Trouwreportage in Thorn

Bij elke bruiloft vindt er een trouwreportage plaats. Intussen ken ik dan ook wel aardig de plekjes in de buurt van De Grote Hegge. Plekjes in het prachtige witte stadje Thorn, bij het water maar óók de plekjes bij De Grote Hegge zelf voor bruidsparen die graag op de locatie zelf mooie foto's willen maken, want dat kan daar prima!


Hebben jullie net wat meer tijd voor een trouwreportage en willen jullie deze in het witte stadje Thorn? Een toffe keuze! Het centrum is de uitgelezen plek om samen op de foto te gaan. Er is zelfs plaats genoeg voor jullie trouwauto!


Bruidspaar loopt samen door het witte stadje Thorn in Limburg
Bruidspaar in Thorn met trouwauto

Liever de natuur in bij de Grote Hegge?

Het is ook mogelijk om foto’s maken aan het water, als je gek bent op de natuur. Ook daar ben je zo vanuit Thorn en vanuit Kasteelhoeve De Grote Hegge. Voor het stadje ga je naar rechts en voor het water ga je naar links.


Bruidspaar bij het water in Limburg

Trouw- en groepsfoto's op de trouwlocatie

Wil jij je trouwfoto’s en je groepsfoto’s bij de locatie Kasteelhoeve De Grote Hegge zelf? Dan zijn dit mijn favoriete hoekjes:


Om te beginnen natuurlijk het balkon! De plek waar vaak het bruidspaar ten tonele verschijnt zodra de ceremonie is afgelopen en de gasten hun drankjes bij de uitgang in ontvangst hebben genomen.


Bruidspaar proost vanaf het balkon bij Kasteelhoeve de grote Hegge met alle bruiloftgasten

Op dit balkon sta ik overigens ook graag als fotograaf. Zeker niet om zelf gefotografeerd te worden maar juist om vanaf die plek de groepsfoto’s vast te leggen. Op die manier staan alle gasten er samen met jullie als bruidspaar goed zichtbaar op!


Groepsfoto bruiloft met bruidspaar in het midden

Nog een mooi plekje, is vlak bij het water, net voor de gevel waar ‘De Grote Hegge’ op staat. In de zomer staan de hortensia’s daar prachtig in bloei!


Bruidspaar voor de hortensia's bij de Grote Hegge

En heb je de entree al eens goed bekeken? De lampjes vormen een mooi decor.

Ook deze foto is gemaakt bij de entree, aan de zijkant kijk je zo op het kerkje. En wat dacht je van die grote mooie boom in het weiland.


Bruid met twee bruidsmeisjes in matching jurken met boeketten
Bruidspaar met kerk van Thorn op de achtergrond

Kortom voor een toffe trouwreportage zit je rondom Thorn en Kasteelhoeve De Grote Hegge helemaal goed!


Deze locatie bekijken en kennismaken met o.a. Jacqueline als trouwfotograaf? Kom op zondag 27 oktober naar BELEEF - Trouwen Limburg. Klik hier voor: Meer info en tickets



Comments


bottom of page