top of page

Plan jullie bruiloft in 10 stappen

Zodra je verloofd bent, begint vaak direct de zoektocht naar alles wat je moet regelen voor een bruiloft. Checklists, draaiboeken, stappenplannen, alles is wel online te vinden. Dan is er nog de keuze of je wel of niet met een wedding planner gaat werken, want die weten natuurlijk precies waar je het beste mee kan beginnen.


Zelf bruiloft organiseren

Maar misschien vinden jullie het organiseren van jullie bruiloft zelf wel ontzettend leuk en willen jullie graag een stappenplan en begeleiding van een professionele Weddingplanner. Dat kan! Wij (Mandy en Michelle van FBLS Weddings) hebben in onze dochteronderneming Viva La Wedding, onze kennis namelijk in een DIY-Weddingplanner gebundeld. Een papieren planner met allerlei voorbeelden, checklists, opzet van een draaiboek en tips voor het plannen van jullie bruiloft.


En dat allemaal in 10 stappen die jullie één voor één doorlopen met behulp van 10 verschillende tabbladen:

  1. Dromen

  2. Plannen

  3. Thema

  4. Gasten

  5. Locatie

  6. Ceremonie

  7. Catering

  8. Ontwerp

  9. Leveranciers - deze vinden jullie natuurlijk hier op trouwen-limburg.nl

  10. Budget


Zelf bruiloft organiseren aan de hand van de Viva La Wedding planner, een boek met 10 tabbladen als stappenplan voor het organiseren van jullie droombruiloft
Tabbladen DIY-Weddingplanner Viva La Wedding - Foto door Stan Keulen


Benieuwd naar de planner?

Je vindt de Viva La Wedding webshop terug onder 'Wedding Musthaves' of gaat direct naar www.vivalawedding.nl. Vraag eerst een preview aan of bestel de planner direct online.


Meer info

In de Viva La Wedding DIY-Weddingplanner worden jullie door middel van een overzichtelijke checklist en stappenplan ondersteund in de planning van jullie bruiloft. Daarnaast staat het boek bomvol tips en ervaringen. Ook is er voldoende ruimte om alle informatie over de locatie en leveranciers op te schrijven of de offertes en documenten door middel van de mooie gouden ringen bij elkaar te binden. Een echte do it yourself wedding planner dus!

Comments


bottom of page