top of page
Foto van schrijverMichelle Hellebrand

Digitale 'goodiebag' BELEEF Trouwen Limburg

Na twee edities met een goodiebag, doen we het de derde editie iets anders! Geen tasje om vanalles in te verzamelen, maar een 'digitale goodiebag' met tools om écht mee aan de slag te kunnen. Zo ontvangen jullie na het event tips vanuit onze weddingplanners, een checklist om jullie bruiloft te plannen maar vooral ook iets waar we zelf ontzettend blij mee zijn: een getekende illustratie van jullie als koppel.


Tekenboutique Studio Spotlight

Onwijs leuk om te gebruiken in het proces naar jullie bruiloft toe, tijdens de bruiloft of misschien wel daarna? Maaike en Michelle, zussen en eigenaresses van Studio Spotlight stellen zichzelf en hun tekenboutique graag even aan je voor:


Samen zijn we een gezellig duo, al zeggen we het zelf, met veel creativiteit! Met onze verplaatsbare tekenboutique kunnen we op jouw bruiloft live illustraties maken van jou en je echtgenoot maar ook van de gasten. We tekenen digitaal in onze eigen unieke stijl en printen de illustraties direct uit op speciaal handgeschept papier zodat jouw gasten gedurende dag letterlijk een kijkje kunnen nemen in onze boutique en hun illustratie kunnen bewonderen.


Gasten bruiloft in illustratie


Waarom kiezen voor een tekenboutique op jullie bruiloft?

Naast een extra entertainment op jouw speciale dag kan de illustratie bijvoorbeeld dienen als bedankje voor jouw gasten. Een prachtige herinnering aan de bruiloft waar ook nog echt gebruik van gemaakt kan worden.


Live tekenen op bruiloft


Combinatie illustraties met stationery

Buiten live illustreren op bruiloften kunnen we ook meedenken over unieke tafeldecoratie, uitnodigingen en meer. Alles wordt leuker met een unieke illustratie!


Uitnodigingen met illustraties


Benieuwd naar Studio Spotlight? Kom zondag 27 oktober naar BELEEF Trouwen Limburg en maak kennis met Maaike en Michelle in hun tekenboutique (bij de entree van het event). Er wordt ter plekke een foto van jullie gemaakt die daarna geïllustreerd wordt en je achteraf digitaal ontvangt.





Wil je de illustratie inlijsten? Dan kan je bij de meiden een afdruk opvragen tijdens het event :)


コメント


コメント機能がオフになっています。
bottom of page