top of page

Derde editie Wedding Experience wordt: BELEEF Trouwen Limburg

Zondag 27 oktober bij de Grote Hegge in Thorn


In 2023 organiseerden we (FBLS Weddings en Anne’s Mooiste) voor het eerst een trouwbeurs om Limburg als trouwprovincie op de kaart te zetten bij Brasserie Nieuw Ehrenstein in Kerkrade. We noemden het evenement Destination Limburg - the Wedding Experience en na de enthousiaste reacties van zowel bruidsparen als leveranciers, ontstond er snel de wens voor een tweede editie. Op zondag 3 maart was het zover: de tweede editie van de Wedding Experience bij Kasteel Daelenbroeck in Herkenbosch.


De aftermovie, gemaakt door Onvergetelijk Trouwen, bekijk je hier:




Trouwen in Limburg

Tussentijds kregen wij als Weddingplanner steeds vaker de vraag waar we al deze toffe trouwlocaties en bruiloft leveranciers in Limburg vonden. Tja… ‘ons netwerk’ was onze (FBLS Weddings) reactie en het idee voor een platform ontstond: www.trouwen-limburg.nl


Een plek waar toffe leveranciers uit Limburg (en regio) zichzelf kunnen presenteren aan koppels die gaan trouwen. Online, dus het hele jaar door en 24/7 te bereiken. We proberen hier te inspireren met blogs en via Instagram en creëren zo steeds meer bereik voor Trouwen in Limburg.


Het is onze passie om Limburg als Trouwprovincie op de kaart te zetten.

BELEEF Trouwen Limburg

Maar als het platform dan Trouwen-Limburg is, waarom heet het event dan ‘Wedding Experience’ vroegen we ons na de tweede editie af. Dat samen met de twee eerdere edities waarin we duidelijk geen standaard trouwbeurs organiseren, maar echt een event gericht op beleving, heeft ons doen besluiten de naam van ons evenement te veranderen in:


BELEEF Trouwen Limburg

hét evenement voor iedereen die wil Trouwen in Limburg


Wat kan je verwachten tijdens dit evenement?

Op zondag 27 oktober vindt dit trouwevenement voor de derde keer plaats en het belooft nog gaver te worden dan de eerste twee edities. Je wordt ontvangen op een unieke Trouwlocatie (dit jaar uitgeroepen tot de nr. 1 van Limburg!) met een kopje koffie van Coffee on Wheels en iets lekkers van onze bruidstaart leverancier SweettArt by Anniek Thoma. Daarna volgt er een inspirerend belevingsprogramma verzorgd door een aantal toffe bruiloftleveranciers. Zo leer je o.a. wat er nou écht belangrijk is bij het plannen van een bruiloft, hoe huwelijksceremonie opgebouwd is, wat live-muziek kan toevoegen aan jullie dag en nog veel meer.. Daarnaast zijn er ruim 30 Limburgse leveranciers die je live kan ontmoeten, al je vragen mag stellen en je gaan inspireren om de mooiste dag van jullie leven te organiseren.


Dat klinkt te gek, toch?

Bestel nu tickets met 10 euro korting!


Willen jullie hier sowieso bij zijn? De eerste 25 tickets* bestel je nu met 10 euro korting op de website. Tickets geven toegang voor 2 personen inclusief koffie, iets lekkers, deelname aan het programma en een goodiebag voor thuis. *Gebruik code: WDDGLB29 bij het afrekenen om de korting toe te passen.

Comments


bottom of page